Online cursus pesten op het werk

Inleiding

Leiderschapsplein.nl biedt de training ‘Pesten op het werk’ aan. Je kunt hier meer info over vinden onder het kopje ‘trainingen’ en vervolgens ‘pesten op het werk’. Met deze training verwerf je niet alleen inzicht over pesten en de achtergrond daarvan, maar ontwikkel je ook vaardigheden om pesten en pestgedrag bespreekbaar te maken.

De theorie die we in deze training gebruiken hebben we nu online beschikbaar gesteld voor organisaties of afdelingen die nu al wel de kennis over pesten binnen het team willen verhogen, maar nog niet toe zijn aan een training.

Speciaal voor organisaties of afdelingen die kennis over pesten willen verhogen hebben we de ‘online cursus pesten op het werk’ ontwikkeld.

Trainingsinfo

  • De cursus bestaat uit een les met een video van 15 minuten, een kennistest en een naslagwerk ‘Pesten op het werk’.
  • De cursus wordt – bij voorbeeld gedurende een maand - online gezet op een besloten pagina voor jouw afdeling / organisatie. In deze periode kunnen de medewerkers op hun eigen tijd de cursus doorlopen. Ze kunnen de video meerdere malen bekijken, wanneer ze daar behoefte aan hebben.
  • Na afloop kunnen medewerkers een cursuscertificaat ontvangen.

Wat ga je leren in deze cursus?

We behandelen de theorie rondom pesten op het werk.

  1. Je leer wat pesten precies is en
  2. Wat het verschil is met plagen
  3. Verder behandelen hoe pesten ontstaat
  4. Wat je er aan kunt doen en vooral
  5. Hoe je pesten kunt voorkomen.

Voor wie is deze online cursus ‘pesten op het werk’?

Deze cursus is voor alle organisaties of afdelingen die kennis over pesten willen verhogen.

Neem contact op wanneer je met jouw organisatie of afdeling op een laagdrempelige manier met pesten aan de slag wilt. Je kunt ons mailen voor meer informatie.