Trainers en initiatiefnemers van Leiderschapsplein.nl

Kris Heijnis

Kris Heijnis

Werkt sinds 1998 als trainer, coach, adviseur aan de kwaliteit van cultuur, leiderschap en samenwerking in een veelheid van bedrijven. Hij ontwikkelde o.a. de leergang: leidinggeven aan collega’s, een praktische opleiding voor beginnend leidinggevenden. Deze leergang werd aangeboden in samenwerking met Het Goed, LSBL en andere partners. Kris is auteur van het boek ‘Met de kloten voor het blok’.

Meer weten over Kris?:   

Frans Schrijver 

Frans Schrijver

Werkte o.a. in de automatisering en als project- en vestigingsmanager bij uitzend- en detacheringsbureaus. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van Marktplaats en verder was hij projectontwikkelaar en mede-eigenaar / directeur van de landelijke kringloopketen Het Goed en ontdekte dat zijn hart ligt bij het ontwikkelen en coachen van mensen. Sinds een aantal jaren is Frans actief als coach, trainer en adviseur.

Meer weten over Frans?:  
 

Of neem direct contact op; E: info@leiderschapsplein.nl.

Samenwerking

Kris en Frans kennen elkaar sinds 2000 en werkten met plezier en resultaat samen in verschillende projecten. Vanaf 2014 werken Kris en Frans intensief samen aan de vormgeving van Leiderschapsplein.nl.