• Leiderschapsplein.nl op Facebook
 • 7 maanden geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  #trainen in #groepsverband is lastig op dit moment. Maar hoe moet dat nu wanneer je als organisatie met #pestenophetwerk aan de slag wilt? #leiderschapsplein heeft nu een #online training #pesten gemaakt. Het bestaat uit een video van 15 minuten, een test en een naslagwerk. Zou dit wat voor jouw organisatie of jouw afdeling kunnen zijn?!
  #trainen in #groepsverband is lastig op dit moment. Maar hoe moet dat
 • 10 maanden geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Had je onze online cursus 'coachen' al gezien? Nu met interessante introductie korting: https://soofos.nl/cursus/coachen/
  Coachen - Online Leren - Soofos
 • 11 maanden geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Jij bent de coach! * Wil je effectievere gesprekken voeren?
  * Ben je benieuwd of #coachen wat voor jou is?
  * Wil je betere vragen kunnen stellen? Leiderschapsplein.nl heeft haar cursus 'Coachen' online gezet, je vindt het hier: https://soofos.nl/cursus/coachen/
  Coachen - Online Leren - Soofos
 • 11 maanden geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Behalve trainen biedt leiderschapsplein.nl nu ook online cursussen aan via Soofos.nl. De eerste cursus staat online; De basis van Leidinggeven. Intresse? Maak dan gebruik van 25% introductiekorting via deze link (en laat svp een review achter ;-)): https://soofos.nl/cu...TRODUCTIEKORTING
  Behalve trainen biedt leiderschapsplein.nl nu ook online cursussen aan
 • 1 jaar geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Het is een bizarre tijd.
  Als #ondernemer word je ineens geconfronteerd met nieuwe vraagstukken. Wanneer je behoefte hebt om hierover te #sparren of van gedachten wilt wisselen, stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@leiderschapsplein.nl en maak een afspraak voor een #gratis skype gesprek met een van onze coaches.  Gratis? Ja. En wanneer het gesprek je wat heeft opgeleverd, dan vragen we je een donatie te doen aan het #rodekruis, of #devoedselbank.  Succes en goede gezondheid gewenst!
  Het is een bizarre tijd. Als #ondernemer word je ineens geconfronteer
 • 1 jaar geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Enig idee hoeveel mensen er op dit moment in Nederland worden gepest? 250.000! In 2 van de 3 gevallen maakt een collega het leven zuur van het slachtoffer, een derde komt voor rekening van de leidinggevende.... Aan het werk met 'Pesten op het werk' ? Check: http://www.leiderschapsplein.nl.
  Enig idee hoeveel mensen er op dit moment in Nederland worden gepest?
 • 1 jaar geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Wil je net als Sjef (nou ja ... ;-) op een overtuigende manier je collega's kunnen uitleggen wat je van hen verwacht?
  Check dan onze site: https://www.leiderschapsplein.nl/. De nieuwe trainingsdata zijn bekend! Leiderschapsplein wenst je alvast goede feestdagen en een gezond 2020!
  #leiderschap, #training, #goedevoornemens
  Sjef vertelt wat hij verwacht
 • 1 jaar geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Hallo. Achmed is de naam. Ik ben de zoon van mijn vader, die ook Achmed heet, en mijn moeder Esma. Zij zijn lang geleden naar Nederland gekomen, ik ben hier geboren. Ik werk op de expeditieafdeling van een groot warenhuis. Wij verkopen meubels in de winkel en ook online. Mijn afdeling zorgt ervoor dat de juiste meubelen op de juiste tijd bij de juiste mensen komen. Dat is niet altijd gemakkelijk.  Wij maken een afspraak met de mensen over de bezorgtijd waarop hun bank of tafel wordt langs gebracht. Mensen nemen soms een have dag vrij daarvoor en blijven thuis. Nou, je raadt het al, files, vertraging en boze telefoontjes. Maar niet altijd hoor! Over het algemeen heb ik leuk werk. Ik ben teamleider expeditie. Ik heb een bedrijfsleider en een ploeg van zes mannen waarvan er steeds twee op de auto zitten. Dat geeft weleens problemen. Wie mag, of soms, wie moet er vandaag de weg op. En mijn bedrijfsleider laat het me helemaal alleen oplossen. Dat vind ik eigenlijk wel prima.  Meestal...
  Wil je weten hoe het Achmed vergaat op afdeling expeditie? Kijk dan eens op: https://www.leidersc...het-team/achmed/. Of vraag het gratis E-book "Praktijkverhalen" van Leiderschapsplein.nl aan door een mailtje te sturen naar: info@leiderschapsplein.nl.
  Achmed stelt zich voor
 • 1 jaar geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  'Of JP even op kantoor kan komen...  'Alweer'!?'
  JP werkt zich - in zijn nieuwe rol als leidinggevende - al een half jaar uit de naad.
  JP ziet alles wat er gebeurt en mis zou kunnen gaan. Alle gaten die in de productie dreigen te vallen vult hij op.
  'Op kantoor komen?' Daar heeft JP helemaal geen tijd voor! 'Wat moet die bedrijfsleider nou weer van me?' Meer lezen over hoe JP door vallen en opstaan leert #leidinggeven?; https://www.leidersc...es-van-jan-piet/ Kun jij ondersteuning gebruiken in je rol als leidinggevende? Leiderschapsplein.nl traint en coacht #leidinggevenden in het middenkader. Kijkje nemen?: http://www.leiderschapsplein.nl.
  Methodes van Jan Piet
 • 1 jaar geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  JP is een fanatiek amateurvoetballer. Hij is gek op een wedstrijd met 3 intensieve helften. JP staat links achter en gooit vaak 'de beuk erin'. En dan komt zo'n 3de helft goed van pas; 'Biertje?' Als beginnend leidinggevende zet hij deze ervaring in bij zijn operators. Hoe? Dat kun je, bij voorbeeld, hier teruglezen: https://www.leidersc...an-piet-en-team/ Kun jij ondersteuning gebruiken in je rol als leidinggevende?
  Leiderschapsplein.nl traint en coacht leidinggevenden in het middenkader. Kijkje nemen?: http://www.leiderschapsplein.nl.
  JP is een fanatiek amateurvoetballer. Hij is gek op een wedstrijd met
 • 2 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  JP 'het beste jongetje van de klas'? Nou, niet echt. JP verliet zonder diploma het MBO.
  Hij kreeg een baan bij een groot bedrijf waar allerlei zoutjes worden verpakt. Het bedrijf is onlangs overgenomen door een Zweeds bedrijf en nu krijgen de zoutjes rare namen, zoals 'Jordnotter'.
  JP vindt zijn werk leuk, hij is er goed in.
  En dat begint op te vallen. En nu zijn leidinggevende met pensioen gaat wordt er gevraagd of hij even op kantoor kan komen...
  JP geeft nu ineens leiding aan zijn eigen team.
  Dat gaat niet vanzelf. JP ondervindt weerstand van teamleden. Daarnaast heeft hij geen enkele leidinggevende ervaring en veel voorbeeld heeft hij ook niet gehad.
  Hoe moet dit aflopen?
  Het verhaal van JP en ook van anderen kun je teruglezen op Leiderschapsplein.nl, bij voorbeeld op: https://www.leidersc...t-team/jan-piet/ Kun jij ondersteuning gebruiken in je rol als leidinggevende? Leiderschapsplein.nl traint en coacht leidinggevenden in het middenkader. Kijkje nemen?: http://www.leiderschapsplein.nl.
  JP 'het beste jongetje van de klas'?Nou, niet echt. JP verliet zonde
 • 2 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  'Hoe lang moet jij nog?' Een gewoon Nederlands zinnetje. We horen het allemaal wel eens voorbij komen.
  Maar wat als je het daadwerkelijk zo voelt? Wat moet je, wanneer je door je energie heen zit en je het gevoel hebt dat jij je naar je pensionering moet slepen?
  Speciaal voor degenen die het gevoel hebben dat de finale net even te ver weg ligt heeft Leiderschapsplein.nl het traject ontwikkelt:
  Een extra bidon voor in de finale! Kijk op: http://www.leidersch...e-laatste-bidon/ en ontdek hoe vijfvoudig Tour de France-winnaar, Jacques Anquetil, succesvol als eerste de eindstreep wist te behalen!
  'Hoe lang moet jij nog?'Een gewoon Nederlands zinnetje. We horen het
 • 2 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  'Wil je niet weten..'  Dat klopt, #pesten negeren we het liefst. Wil je wel wat cijfers weten?
  - 11% van de werkende vrouwen heeft te maken met #pesten
  - 32% van de leidinggevenden doet, volgens werknemers, iets met #pesten
  - 21% van de werknemers zegt zelf in actie te komen als een collega wordt #gepest
  - De helft van de leidinggevenden die op de hoogte zijn van #pestgedrag doet daar iets mee.
  Wil je weten hoe je #pesten op het werk bespreekbaar maakt?; http://www.leidersch...ten-op-het-werk/  #pesten. Maak het bespreekbaar! Het levert een organisatie onnoemlijk veel op.
  Pesten op het werk
 • 2 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Ja! Je mag wel zeggen dat je #trots bent op je afdeling, op je werk, op je collega's! Een #organisatie met trotse medewerkers heeft een goede werksfeer en presteert vele malen beter. Benieuwd hoe het staat met jouw #organisatietrots? Doe een eenvoudige test #gratis: http://www.leidersch...ning/trotsmeter/ Of stuur een berichtje, wanneer je met je team aan de slag wilt met organisatietrots.
  Ja! Je mag wel zeggen dat je #trots bent op je afdeling, op je werk, o
 • 2 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  1 januari 2019.  Zit jij nog goed in je organisatievelletje? Benieuwd naar de stand van zaken? Doe geheel gratis en anoniem (!) de test via: http://www.leidersch...ning/trotsmeter/ en ontdek hoe het zit met jouw gevoel van organisatietrots. We wensen je veel werkplezier dit jaar!
  Trotsmeter
 • 2 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Ook wel eens het gevoel dat je op een verkeerde berg bent beland? Daar heeft Leiderschapsplein.nl een filmpje over gemaakt: https://youtu.be/ZKGqN7NsV1Q
  Ook wel eens het gevoel dat je op een verkeerde berg bent beland? Daar
 • 3 jaren geleden door Leiderschapsplein

  Leiderschapsplein
  Heb je al ontwikkel ideeen voor na de zomer? De nieuwe trainingsdata van http://www.leiderschapsplein.nl zijn bekend. Je vindt ze op: http://www.leidersch...ein.nl/training/
  Heb je al ontwikkel ideeen voor na de zomer? De nieuwe trainingsdata v